Τελευταία Νέα:

Λίνα Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκαν τα πρόσωπα που έστειλαν απειλητικά μηνύματα στην αδελφή της


Σημαντικές οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραγικού θανάτου της Λίνας Κοεμτζή, της 22χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας, όπου διέμενε, τον Νοέμβριο του 2016. Η οικογένεια της φοιτήτριας, που δεν πίστεψε ποτέ ότι η Λίνα αυτοκτόνησε, ψάχνει ακόμη τους ενόχους για τον θάνατό της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους αποστολείς των απειλητικών και χυδαίων μηνυμάτων, που εστάλησαν στη μικρότερη αδελφή της Λίνας, έπειτα από τον θάνατό της. Τα μηνύματα προειδοποιούσαν την οικογένεια της φοιτήτριας να μην ψάχνει την υπόθεση γιατί… τους περιμένει το ίδιο τέλος.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα. Πρόκειται για έναν 31χρονο άνδρα και μία γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώτος είναι ο ίδιος αποστολέας που είχε στείλει πριν από περίπου 1,5 χρόνο απειλητικά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και τα δύο αυτά πρόσωπα κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών κι έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση τους με την υπόθεση, αποδίδοντας την εμπλοκή τους σε παρεξήγηση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αντώνης Ξυλουργίδης, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εθνικιστικοί κύκλοι συνδέονται ως συγκοινωνούντα δοχεία με ποινικούς.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.