Τελευταία Νέα:

Επίθεση με βιτριόλι: Σε σπίτι χωρίς καθρέπτες επέστρεψε η άτυχη Ιωάννα


Συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά η Ιωάννα, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έξω από τη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Η άτυχη κοπέλα, που επέστρεψε στο σπίτι της, σε ένα σπίτι χωρίς καθρέπτες πια, έπειτα από 2,5 μήνες νοσηλείας και διαδοχικών χειρουργικών επεμβάσεων, αδυνατεί ακόμα να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να συμβιβαστεί με τη νέα της εικόνα, ενώ επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση τους γιατρούς της για την αξιολόγηση της κατάστασής της.

«Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» τόνισε στο Live News του Mega, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύρας, ο οποίος πρόσθεσε, αναφορικά με το εύρημα ίχνους καυστικού υγρού στην καμπαρντίνα της 35χρονης δράστιδος πως «αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο, μεταξύ των άλλων, όπως τα τηλεφωνήματα και οι φωτογραφίες».




Έτοιμη να απολογηθεί η 35χρονη - Βρέθηκε DNA στο ταξί που τη μετέφερε

Στο μεταξύ, στις γυναικείες φυλακές της Θήβας κρατείται η 35χρονη που σχεδίασε κι εκτέλεσε την επίθεση με το καυστικό υγρό κατά της Ιωάννας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί, δίνοντας τη δική της εκδοχή για το τραγικό περιστατικό και να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της.

Επιπλέον, πηγές από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναφέρουν πως εκτός από το καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της, βρέθηκε και DNA στο ταξί που την μετέφερε.

Σε ότι αφορά την παραμονή της στις φυλακές, η 35χρονη εργάζεται, προκειμένου να μειώσει την ποινή της, ενώ το επόμενο διάστημα θα δεχτεί για πρώτη φορά επίσκεψη από τους γονείς της.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.