Τελευταία Νέα:

Για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Υφυπουργό Εσωτερικών ο Διονύσης Σταμενίτης


Συνάντηση με το νέο Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Πέτσα, είχε την Τρίτη (19.01.2021) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. Ο Βουλευτής συνεχάρη το κ. Πέτσα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε να έχει μια παραγωγική θητεία.

Το βασικό θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση ήταν ο τρόπος με τον οποίο το Κράτος μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και πως μπορεί να στηρίξει ουσιαστικά τους Δήμους, ώστε αυτοί να έχουν τα εφόδια να παράγουν έργο προς όφελος πάντοτε της κοινωνίας και των πολιτών.

Ο κ. Σταμενίτης παρουσίασε στον Υφυπουργό τα θέματα που απασχολούν τους τέσσερις Δήμους του Νομού Πέλλας και του ζήτησε να υπάρχει μια άμεση συνεργασία προκειμένου τόσο στις πόλεις του Νομού όσο και στα χωριά να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις μέσα από την έγκριση έργων για τους Δήμους.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας τόνισε ότι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να στηρίξει στην πράξη τους όλους τους Δήμους, χρησιμοποιώντας πρωτίστως τα δύο βασικά εργαλεία που έχει στα χέρια της, το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.