Τελευταία Νέα:

Βέροια - Αλμωπός 2 - 0 : Φώτο και δηλώσεις προπονητών


Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας μέσα στην Βέροια από την τοπική ομάδα με σκορ 2-0. Το παιχνιπδι ήταν εξ’ αρχής δύσκολο για την ομάδα μας απέναντι σε μια ομάδα με υψηλές βλέψεις και πολύ αξιόλογο έμψυχο υλικό, για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Στην αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν αρκετές φορές, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, για να ισοροπήσει η ομάδα μας στην συνέχεια και να έχει μάλιστα την μεγάλη διπλή ευκαιρία να παγώσει τους αντιπάλους με τον Ρογγότη και τον Μάνιο .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι πέτυχαν το τέρμα που έψαχναν σχετικά νωρίς και η ομάδα μας δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό παρά τις προσπάθειες της, αντί αυτού δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, που έδωσε τέλος στο παιχνίδι. Αρνητικό σημείο για την ομάδα μας οι δύο τραυματισμοί του Θεόφιλου Κουρούπη και το Σίμου Μένιου.

Φάσεις και γκολ:
5′: Διπλό δοκάρι για την Βέροια με κεφαλιά και σουτ του Λουκίνα
7′: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους και διπλή απόκρουση του Μένιου σε διπλή επιθετική προσπάθεια του Λουκίνα.
11′’: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Πασά να σουτάρει δυνατά από πλάγια θέση και τον Μένιο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ!
37′: Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας, με το πλασέ του Ρογγότη να αποκρούει ο Βελλίδης ασθενώς, κοντινό πλασέ του Μάνιου στην αγκαλιά του Βελλίδη.
60′: Η Βέροια ανοίγει το σκορ με γυριστή κεφαλιά του Πόζογλου, που έγραψε το 1-0.
73′: Πολύ ωραίο πλασέ του Οικονόμου, απέκρουσε δύσκολα ο Μένιος.
79′: Η Βέροια διπλασιάζει τα τέρματα της και πάλι με τον Πόζογλου, αυτην την φορά με πλασέ έγραψε το 2-0.
86′: Ωραία πάσα του Σιμόνι στον Πασά που πλάσαρε τον Ιωαννίδη για να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Αλμωπού!Διαιτητές: Παρχαρίδης (Δράμας) Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Αναστασίου (Θεσσαλίας) 4ος Θεοχάρης (Θεσσαλίας).Συνθέσεις:

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, (72’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, (81’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης, (58’ Μούργος), Αποστολόπουλος, (58’ Πόζογλου), Πασάς, Λουκίνας, (72’ Σιμόνι).

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, (77’ λ.τ Ιωαννίδης), Μουτζούρης, Ρογγότης, Κουρούπης (24′ λ.τ Τούφας), Έππας, Κοζάκης, (75’ Ασλαμπάλογλου), Κολτσίδας, Χαντζάρας, Gallegos, Μανιός, (59’ Πέττας), Lucero, (59’ Γκέσιος).

Δηλώσεις προπονητών:



































-------------------------

To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.