Τελευταία Νέα:

Φροντιστήριο Μ.Ε Κορυφή : Σπουδές με μέλλον και ορθή συμπλήρωση μηχανογραφικού


Οδηγίες Σύνδεσης για διαδικτυακο Σεμιναριο "σπουδες με μελλον και ορθη συμπληρωση μηχανογραφικου" 29 & 30 Ιουνιου 2021
Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος-ΟΕΦΕ και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής-ΣΕΦΑ με την αρωγή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών-ΕΕΑ διοργανώνει διήμερο Διαδικτυακό Σεμινάριο με τίτλο «Σπουδές με μέλλον και ορθή συμπλήρωση Μηχανογραφικού», το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 & 30 Ιουνίου 2021.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις σχολές του 1ου (17:00) και του 2ου πεδίου (19:00) ενώ την Τετάρτη 30 Ιουνίου για τις σχολές του 3ου (17:00) και του 4ου πεδίου (19:00).

Εισηγητές των Σεμιναρίων θα είναι Δρ. Κότιος Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Καριέρας, Ιδρυτής Labora και ο κ. Γεώργιος Γατούδης, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Καριέρας, Επιστημονικός Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Labora.

Τα Σεμινάρια περιλαμβάνουν αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για κάθε τμήμα. Ενδεικτικά οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι εξής:

• οι νέες αλλαγές στο Λύκειο (διπλό μηχανογραφικό, ελάχιστη βάση εισαγωγής, περιορισμός εισακτέων κ.ά.)
• επαγγελματικές προοπτικές τμημάτων στο σύνολο τους μέσω μιας έξυπνης παρουσίασης και διαχωρισμού των τμημάτων σε ομάδες
• διαφορές και ομοιότητες μεταξύ των τμημάτων, πορεία των βάσεων και νέα δεδομένα
• αναφορά σε βασικές εγκυκλίους (μετεγγραφές, ειδικές κατηγορίες κ.λπ.)
• ορθή μεθοδολογία συμπλήρωσης μηχανογραφικού
• επαγγέλματα του μέλλοντος με τα νέα δεδομένα της πανδημίας
• ερωτήσεις κοινού και επίλυση αποριών

Οδηγίες Σύνδεσης
Για να κάνετε την εγγραφή σας μεταβείτε στα παρακάτω links:

Σεμινάριο Τρίτης 29 Ιουνίου 2021 (1ο και 2ο πεδίο)
https://zoom.us/webinar/register/WN_tziLzCq1Tnu5MikiC32tRw

Σεμινάριο Τετάρτης 30 Ιουνίου 2021 (3ο και 4ο πεδίο)
https://forms.gle/wLBBnet5kPe7G1zSA

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή θα λάβετε στο e-mail που έχετε δηλώσει ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα μαζί με έναν σύνδεσμο στον οποίο θα πρέπει να πατήσετε την ημέρα της ημερίδας για να συνδεθείτε.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.