Τελευταία Νέα:

Λάκης Βασιλειάδης: 8 θέσεις γιατρών για το ΓΝ Πέλλας (Γιαννιτσά & Έδεσσα)


Υπεγράφη εχθές από τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Πλεύρη η προκήρυξη για την πλήρωση 543 θέσεων ειδικευόμενων ιατρών σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες, βάσει των αναγκών των 7 ΥΠΕ της χώρας. Για το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας προβλέπονται συνολικά 8 θέσεις.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Δρ. Π. Μπογιατζίδη από τον οποίο και ενημερώθηκε ότι για το ΓΝ Πέλλας η προκήρυξη προβλέπει 4 θέσεις για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας (1 ακτινολογίας, 3 εσωτερικής παθολογίας) και 4 θέσεις για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών (2 ειδικοτήτων ΜΕΘ, 1 νευρολογίας, 1 ιατρικής βιοπαθολογίας/εργαστηριακής ιατρικής).

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, με την πλήρωση των θέσεων αυτών θα καλυφθούν ανάγκες του ΓΝ Πέλλας, ειδικότερα σε μια περίοδο διαρκώς αυξανόμενων αναγκών λόγω της πανδημίας.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.