Τελευταία Νέα:

Με ποια σειρά βαφόμαστε; Σας έχουμε top tips!Με ποια σειρά βαφόμαστε; Ένα μαυρισμένο πρόσωπο που φαίνεται κάπως αλλόκοτο είναι χειρότερο και από ένα πορτοκαλί μαύρισμα – δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να διαπιστώνεις πως το παράκανες με το bronzer, αφού έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου.
Υπάρχει, όμως, ο τρόπος που μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα πετύχεις φυσικό αποτέλεσμα κάθε φορά: απλώς, άλλαξε τα βήματα και εφάρμοσε το bronzer μετά το highlighter σου – όχι το αντίστροφο.

Βonus Τip: Δοκίμασε bronzers και highlighter σε μορφή stick που θα σε βοηθήσουν στην εφαρμογή αλλά και στην ποσότητα.

Tι λέει η beauty expert; 
«Όταν βάζεις foundation και bronzer πριν βάλεις το highlighter είναι δύσκολο να καταλάβεις αν έχεις βάλει τη σωστή ποσότητα. 
Είναι σαν τη σχέση κραγιόν – ρουζ. 
Θα βοηθούσε περισσότερο να βάλεις πρώτα το κραγιόν σου και μετά το ρουζ, γιατί το κραγιόν είναι το σημείο αναφοράς για την ποσότητα του ρουζ που θα χρησιμοποιήσεις».
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.