Τελευταία Νέα:

Πλήρωσαν διαιτητές με κέρματα των 50 λεπτών ως ένδειξη διαμαρτυρίας - Που έγινε


Την αμοιβή τους σε κέρματα των 50 λεπτών πήρα οι διαιτητές αναμέτρησης του Α’ Τοπικού της Μακεδονίας σε μία πρωτοφανή κίνηση διαμαρτυρίας.
Απίστευτο περιστατικό ήταν αυτό που συνέβη στην αναμέτρηση του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου με τον Εθνικό Μαλγάρων για το Α’ Τοπικό της Μακεδονίας. Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα με 1-2, ως ένδειξη διαμαρτυρία αρνήθηκαν αρχικά να πληρώσουν τους διαιτητές και τελικά ως ένδειξη διαμαρτυρίας το έκαναν με κέρματα των 50 λεπτών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το epsm24.gr, μετά το τέλος του αγώνα Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου-Εθνικός Μαλγάρων, οι άνθρωποι των γηπεδούχων δε πλήρωσαν το εξοδολόγιο των διαιτητών εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για την απόδοση των διαιτητών.

Φυσικά, όποια ομάδα αρνείται να πληρώσει τους διαιτητές, τα έξοδα αυτά μεταφέρονται προς την ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου η γηπεδούχος ομάδα οφείλει να πληρώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα του αγώνα. Έτσι λοιπόν κατά τη προσέλευση του Νίκου Σαρηγιάννη στα γραφεία της ΕΠΣΜ, ο πρόεδρος του Σμυρναϊκού πλήρωσε τη διαιτησία του αγώνα με κέρματα των πενήντα λεπτών! Με αυτό το τρόπο, ο πρόεδρος του Σμυρναϊκού ήθελε να εκφράσει με συμβολικό τρόπο τα παράπονα του.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.