Τελευταία Νέα:

Στην Αλμωπία το 8ο τοπικό εργαστήριο που αφορά τις παραδοσιακές ποικιλίες και τους δασικούς καρπούς της περιοχής


Πρόσκληση για συμμετοχή στο 8ο τοπικό εργαστήριο που αφορά στις παραδοσιακές ποικιλίες και τους δασικούς καρπούς στην Αλμωπία στις 12 Νοεμβρίου 2021 στις 18:00.
Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων -ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η εταιρία περιβαλλοντικών μελετών «Συστάδα Ο.Ε.», τα φυτώρια Agriherb και Ε. Βίτσιος, και η εταιρία πληροφορικής Verus+ Ο.Ε., οργανώνουν τοπικό εργαστήριο στην περιοχή της Αλμωπίας, με στόχο την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου EcoVariety - «Ανάδειξη τοπικών παραδοσιακών ποικιλιών και αυτοφυών οπωροφόρων δέντρων και θάμνων».

Το Εργαστήριο θα την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στις 6 μμ. στο Δήμο Αλμωπίας και συγκεκριμένα στο Οινοποιείο Ζην Ηδέως στο Λουτράκι Αριδαίας.

Πρόγραμμα

18:00 – 18:15 Xαιρετισμοί

18:15 – 19:15 Oμιλίες:

- Δρ. Ελένη Μαλούπα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Φυτογενετικών Πόρων, ΕΛΓΟ – Δήμητρα, μέλος ομάδας του Έργου.

- Δρ. Νίκος Νικήσιανης, Συστάδα, μέλος ομάδας του Έργου.

19:15 Παρέμβαση του Γιώργου Γαϊτάνη, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας.

- Συζήτηση

Πληροφορίες:
Δρ. Νίκος Νικήσιανης,
Συστάδα Ο.Ε.
nnikisia@gmail.com,
τηλ. 2310456873, 6976629310

Συντονιστής Έργου:
Δρ. Γιώργος Πατακιούτας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα μέτρα πρόληψης για την επιδημία COVID19 – είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αποτελέσματα πρόσφατου rapid test
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.