Τελευταία Νέα:

Σκληρή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Καταδικάζουμε απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα» ανέφερε ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωσή του.

Ο ΑΝΤ1, το κανάλι που «στέγαζε» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τους «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο», μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τις βαρύτατες επιβεβαιωμένες καταγγελίες για εσκεμμένη διαρροή ροζ βίντεο μιας κοπέλας με την οποία είχε σχέση, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως «καταδικάζουμε πρακτικές οι οποίες προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του "Ράδιο Αρβύλα" και "VINΥΛΙΟ", η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.