Τελευταία Νέα:

Ακόμη και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου ξεπέρασε η ένταση των ανέμων.



Ακόμη και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου ξεπέρασε η ένταση των ανέμων.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός μετεωρολόγος είχε προβλέψει την περασμένη Πέμπτη ανέμους 10 μποφόρ και, όπως γράφει ο ίδιος σε σημερινή του ανάρτηση, τελικά έφτσαν τα 12 μποφόρ σε δύο περιοχές.

«12 Μποφόρ στην Αριδαία και τη Νάξο, 10 Μποφόρ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον σταθμό της ΕΜΥ στο αεροδρόμιο, οι μέγιστες εντάσεις ανέμων μέχρι στιγμής!», γράφει σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Μάλιστα ζητά από τους φίλους του στα social media αν yπήρξαν προβλήματα/ζημιές στην περιοχή σας κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω των ανέμων, να στείλουν «φωτο, Βίντεο».

Για να λάβει, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω απαντήσεις:

-2 ώρες τουλάχιστον χωρίς ρεύμα τη νύχτα και αυτήν την ώρα χωρίς ρεύμα από πριν τις 8:00 π.μ. Αριδαία Πέλλας. Από ποια ώρα και μετά θα έχουμε εξασθένηση;

-Στην Αριδαία γίνεται χαμός, δεν έχουμε ρεύμα εδώ και 2 ώρες, το βραδυ είχαμε πάλι διακοπη 2 ωρών. Στην αυλή μας έχει πέσει ένα ηλιακό πάνελ, δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει, οι κάδοι απορριμάτων ταξιδεύουν ανεξέλεγκτοι προκαλώντας ζημιές σε οχήματα. Σπασμένα κλαδιά πετάνε παντού. Θα δείξει η έκταση των ζημιών όταν κοπάσει και βγούμε από τα σπίτια μας

-Στην Κυλλήνη ριπές στα 82 km/h (9bft) και μέσο άνεμο στα 55 km/h (7bft)



-Γιαννιτσα και τριγυρω ,δε μπρω να ξερω μποφωρ,αλλα πολυ αερα,εχει σηκωσει καποια κεραμιδια απο μερικα σπιτια,ναυλον απο καποια θερμοκηπια,λαμαρινες απο υποστεγα σηκωθηκαν..ωραια πραγματα!!

-Θερμή Θεσ/νικης χιόνισε στα γύρω βουνά, από 400μ και πάνω, πολύ χιόνι σε Περιστέρα και λιβάδι, ο αέρας τις πρωινές ώρες ελαττώθηκε

-Έδεσσα, σήμερα το πρωί. Ο βοριάς λυσσάει…



-10 μποφόρ Θεσσαλονίκη κι ούτε μία νιφάδα δεν έχασε τον δρόμο για να’ρθει προς τα εδώ..

-Σητεία Κρήτης ακόμα νοτιάς και σκόνη στην ατμόσφαιρα!





















-------------------------

To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.