Τελευταία Νέα:

Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας- Διοργάνωση εκδρομής στην Βουλγαρία


Αγαπητά μέλη και φίλοι του Χ.Ο.Α.,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προγραμματίζουμε 4-ήμερη εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Pamporovo της Βουλγαρίας, με ημέρα αναχώρησης την Παρασκευή 4/3/2022 στις 15:30 και επιστροφή την Καθαρά Δευτέρα 7/3/2022.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Kirkenidis Tours και είναι ανοιχτή σε όλους. Το κόστος είναι 192 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει :

1. Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο 55 θέσεων
2. Έμπειρη αρχηγό εκδρομής
2. 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο Hotel Pamporovo (4* αστέρων, Spa, εστιατόριο)
3. Πρωινό και βραδινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
4. Ταξιδιωτική ασφάλεια
    
Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή απαιτείται ελάχιστος αριθμός 30 ατόμων. Για κρατήσεις θέσεων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο Kirkenidis Tours στο 2384022581. Για να την κράτηση θέσης πρέπει να δοθεί προκαταβολή 50 ευρώ.

#xoalmopias
#elate_stin_parea_mas

Γενικές πληροφορίες:
Η είσοδος και έξοδος στη Βουλγαρία επιτρέπεται με αστυνομική ταυτότητα για άνω των 12 ετών και με διαβατήριο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών. Όσων αφορά τον Covid απαραίτητη είναι η ύπαρξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή rapid test 24 ωρών.

Ξενοδοχείο: 
https://victoriagroup.bg/our-hotels/hotel-pamporovo/?lang=en

Χιονοδρομικό Κέντρο - Δραστηριότητες:
https://pamporovo.me/
https://www.facebook.com/pamporovo.me/
Αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα χιονοδρομικά κέντρα της Βουλγαρίας και είναι family-friendly. Προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων (ski, snowboard, σχολές εκμάθησης, βόλτες με άλογα στο χιόνι κλπ) εστιατορίων και Spa!












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.