Τελευταία Νέα:

Ο Ιβαν Σαββίδης διαθέτει το ξενοδοχείο του Πορτο Καρρας για τους ομογενείς από την Ουκρανία


Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να προετοιμαστεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα ώστε να φιλοξενηθούν σε αυτό Έλληνες ομογενείς που εγκαταλείπουν την Ουκρανία.

Εντολή για την φιλοξενία Ελλήνων που επιστρέφουν από την Ουκρανία λόγω του Πολέμου, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, έδωσε στους συνεργάτες του ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το sdna, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και δεν μένει αμέτοχος, προχωρώντας σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού: ενημέρωσε τους συνεργάτες του να ξεκινήσουν όλες τις ετοιμασίες για την φιλοξενία Ελλήνων που επιστρέφουν από την Ουκρανία, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.

Σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση, έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στο ξενοδοχείο που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 407 δωμάτια και ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταστήσει σαφές στους συνεργάτες του ότι θέλει να σταθεί δίπλα στους πρόσφυγες του πολέμου.
















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.