Τελευταία Νέα:

Σ.Δ.Υ. Αλμωπίας: 1ο ΠΙΝΟΒΟ TRAIL "ΜΑΥΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ"


Ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας, με μεγάλη μας χαρά, προκηρύσσουμε την διεξαγωγή του 1ου Ορεινού αγώνα τρεξίματος, με την ονομασία: 1ο ΠΙΝΟΒΟ TRAIL <<ΜΑΥΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ>> την Κυριακή 14 του Μάη, με 2 επιμέρους διαδρομές
-Την διαδρομή των 27χλμ. με 1700μ. υψομετρικά και
-Την διαδρομή των 13χλμ. με 750μ. υψομετρικά!!
Αφετηρία και Τερματισμός η πλατεία του γραφικού χωριού Αετοχωρίου, στην Ανατολική Αλμωπία, στους πρόποδες του Πινόβου, στα 680 μέτρα υψόμετρο!!
Το Πίνοβο βρίσκεται στα βόρεια του νομού Πέλλας, στο Δήμο Αλμωπίας. Συνδέεται στα δυτικά με τον Βόρα, ανατολικά με την Τζένα και νότια με το Πάικο. Η ψηλότερη κορυφή του Πινόβου, η Κορφούλα έχει υψόμετρο 2.156 μέτρα, με δεύτερη ψηλότερη το Βίσογκραντ με 2.150 μέτρα.
Σκοπός μας, η προώθηση του αθλητισμού και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του βουνού μας, του οποίου, το πυκνό δάσος οξιάς και πεύκου φτάνει ως τα 1800 μέτρα, ενώ από εκεί και πάνω κυριαρχεί η αλπική βλάστηση!!
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με το βουνό και τις ομορφιές του:
Η Αναλυτική Προκήρυξη, με όλες τις λεπτομέρειες, θα δημοσιευθεί το επόμενο διάστημα!!
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.