Τελευταία Νέα:

Συγχαρητήριο μήνυμα του νέου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου


Μεγάλη επιτυχία των αθλητών της Αλμωπίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών στο Λιτόχωρο.
Η συμμετοχή του Φ.Ο. Αριδαίας στέφτηκε με επιτυχία, με τον Λαμπρίδη Κωνσταντίνο, να σημειώνει πέντε πανελλήνια ρεκόρ εφήβων και τον Βεσέλι Ανδρέα να κατακτά την πρώτη θέση, και οι δύο αθλητές ανακηρύσσονται Πρωταθλητές Ελλάδος. Σημαντική διάκριση και για τους Στεφανίδη Στέφανο, πρωταθλητής στους Νέους Άνδρες και 3ος στους Άνδρες, όπως και για τον Μόκρα Μάριο 3ος στους Νέους Άνδρες.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των γυναικών στο πρωτάθλημα, με την Γεωργίου Δανάη 1η στην κατηγορία Νέες Γυναίκες και 3η στις Γυναίκες, την Πασσαλίδου Δέσποινα 5η και στις δύο κατηγορίες, την 6η θέση κατέλαβε η Κυριακίδου Χαρά και την 8η η Κυριακίδου Μαρία.

Η ομάδα του Υπερίων Αλμωπίας , είχε επίσης σημαντική συμμετοχή, με την Παπαδοπούλου Μαρία να καταλαμβάνει τον τίτλο Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Νέες Γυναίκες και τη 2η θέση στις Γυναίκες και τον Παπαδόπουλο Πρόδρομο τον τίτλο Πρωταθλητή Ελλάδος στους Νέους Άνδρες και στους Άνδρες.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, τόσο στους αθλητές όσο και στους προπονητές τους, Δερμεντζή Γιώργο (Φ.Ο.) και Σταματιάδη Σπυρίδων (Υπερίων), οι οποίοι με καθημερινό αγώνα στηρίζουν τις προσπάθειες των νέων αθλητών.

Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις, φανερώνουν το πείσμα και την εργατικότητα των αθλητών, των προπονητών, των γονέων, αλλά και την αδήριτη ανάγκη να στηριχθούν και να ενισχυθούν οι προσπάθειες αυτές, με τη δική μας συνδρομή. Στόχος μας λοιπόν είναι, να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στους αθλητές και τα αθλητικά μας σωματεία, ώστε να συνεχίσουν με επιτυχία το σημαντικό τους έργο, αλλά και να προτρέψουμε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους να συνεχίσετε να μας κάνετε υπερήφανους, δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό και αυτό γιατί, είστε το μέλλον αυτού του τόπου.




Παρούτογλου Νικόλαος
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.