Τελευταία Νέα:

Δήμος Αλμωπίας: Ποιός θα οριστεί Αντιδήμαρχος Οικονομικών ;

Η ώρα της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής αρχής πλησιάζει, η οποία θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στους εκλεγμένος δημοτικούς συμβούλους και τις θέσεις - αρμοδιότητες που θα ορίσει ο νέος δημαρχος κ. Παρούτογλου.
Ήδη το όνομα του κ. Δοβλέτη έχει ακουστεί ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και μάλλον αυτή θα είναι και η επιλογή του κ. Παρούτογλου, αφού επίσημα δεν έχει διαψευστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Almopia24.gr ένα καίριο πόστο σε κάθε Δήμο  την Αντιδήμαρχία Οικονομικών στον δήμο Αλμωπίας  κατά μεγάλη πιθανότητα θα την αναλάβει η κ. Ολανδέζου Όλγα.

Να θυμίσουμε ότι οι Αντιδημαρχίες είναι σύνολο εννιά, από τις οποίες οι επτά είναι εμισθες και οι δύο άμισθες.

Θέσεις αυτών των άμισθων Αντιδημαρχιών η λογική λέει ότι στα πέντε χρόνια της νέας διοίκησης θα περάσουν όλοι οι υποψήφιοι έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αδικία.

Μένει λοιπόν να δούμε την επίσημη ανακοίνωση των Θέσεων από τον ίδιο τον κ. Παρούτογλου.









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.